Slipr® proefversie

U bent reeds bekend met Sleeplezen en met de digitale methode: Slipr®. Om bekend te raken met de digitale methode, bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de proefversie van Slipr®. Gedurende 30 dagen kunt u zelf aan de slag met Slipr® en kunt u zelf het positieve effect ervaren van Slipr® op de leesvaardigheid.

Aan de hand van de onderstaande stappen wordt u uitgelegd hoe u de proefversie* in gebruik kunt nemen op uw PC/Laptop:

  1. Downloaden en installeren van installatie-programma
    Download via deze link het installatie-programma en voer dit programma uit (sla het installatie-programma zonoding tijdelijk op op de harde schijf van uw PC/Laptop (bijvoorbeeld op uw bureaublad). Nadat u onderstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u het gedownloade bestand wel weer van uw bureaublad verwijderen.)
    Volg de instructies van de installatie-procedure die u in beeld krijgt. Zodra de installatie uitgevoerd is, is Slipr® in uw Start-menu van Windows toegevoegd.

  2. Proefversie van Slipr activeren
    Zodra Slipr® voor de eerste keer wordt opgestart, zal het aangeven dat de software geactiveerd dient te worden. Wacht totdat de internetverbinding wordt gevonden en klik dan op de knop "Proefversie activeren" en volg de instructies in uw beeld. U zult per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden krijgen.

Zodra u de bovenstaande eenmalige stappen hebt uitgevoerd, kunt u tijdens uw proefperiode Slipr® opstarten vanuit uw Start-menu.

Systeemvereisten

De proefversie van Slipr® is alleen te gebruiken/installeren op PC's/laptops met Windows als besturingssysteem. Bovendien dient op uw systeem Microsoft .NET Framework 4 geïnstalleerd te zijn. U kunt dit kosteloos downloaden en installeren vanaf deze Microsoft website.

Bijzonderheden

Het is bekend dat wanneer u Slipr® op een Windows 7 PC/laptop installeert in de standaard programmamap van Windows, dat u dan Slipr® moet opstarten met administrator-rechten. U kunt dit doen door in de eigenschappen van de snelkoppeling naar Slipr® de optie "uitvoeren als administrator" aan te vinken.

* De proefversie kan gebruikt worden op een lokale PC/laptop. De proefversie van Slipr® kan alleen gebruikt worden op dezelfde computer waarmee de software is geactiveerd.

Mocht u vragen hebben over het installeren van de proefversie, dan kunt u deze mailen naar helpdesk@sliprlezen.nl.